Produk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

    aboutUS

Pabrik Mesin Ruian Fangyong mangrupikeun pabrik profesional mesin bungkus plastik sapertos mesin pembungkus kantong sampah, sisi mesin panyegelan mesin kantong sealing, mesin kantong kantong, mesin pembuatan topéng raray, mesin pembuatan sarung tangan, mesin tutup sapatu, mesin pembuatan topi pancuran, slitting mesin rewinding, mesin motong sareng mesin relatif séjén.

Kami aya di Ruian, Kota Wenzhou, propinsi Zhejiang anu 1 jam ngapung ti Shanghai atanapi 2 jam ngapung ti Guangzhou.

Warta

When using the slitting machine for production, the slitting process must be paid attention to and must not be taken lightly.

Nalika ngagunakeun mesin slitting pikeun produ ...

Nalika ngagunakeun mesin slitting pikeun produksi, prosés slitting kedah diperhatoskeun sareng henteu kedah dianggap enteng. Ku alatan éta, tulisan ieu bakal ngagabungkeun pilem komposit BOPP / LDPE komposit anu diekstrusi, masalah kualitas anu lumangsung dina prosés produksi slitting sareng masalah anu aya hubunganana sareng mesin slitting pikeun dianalisis. 1. Kontrol laju motong Nalika ngasupkeun produsén normal ...

When using the slitting machine for production, the slitting process must be paid attention to and must not be taken lightly.
Nalika ngagunakeun mesin slitting pikeun produksi, prosés slitting kedah diperhatoskeun sareng henteu kedah dianggap enteng. Ku alatan éta, tulisan ieu bakal ngagabungkeun komposit BOPP / LDPE citakan extruded ...
Heat cutting temperature control during bag making
Dina prosés ngadamel kantong, sakapeung kantong panyegelan henteu saé saéna. Produk anu dihasilkeun ku cara ieu henteu kualifikasi. Naon anu nyababkeun fenomena ieu? Urang kedah merhatoskeun cutter panas te ...