Tentang Kami

aboutUS

Pabrik Mesin Ruian Fangyong nyaéta produsén profesional mesin bungkus plastik sapertos mesin pembuatan kantong sampah, sisi mesin panyegelan kantong kantong sealing handap, mesin kantong kantong, mesin pembuatan topéng raray, mesin pembuatan sarung tangan, mesin sampéan sapatu, mesin pembuat cap pancuran, mesin slitting rewinding, mesin motong jeung mesin relatif séjén.

Kami ayana di Ruian, Kota Wenzhou, propinsi Zhejiang anu 1 jam ngapung ti Shanghai atanapi 2 jam ngapung ti Guangzhou sareng karéta gancang-gancang anu tiasa ngahontal sadaya kota di china, éta merenah pisan pikeun kunjungan pelanggan.

Kami gaduh langkung ti 20 taun sajarah, kami gaduh tim penjualan profesional kami, tim R&D, saatos tim jasa, kami tiasa ngadamel mesin numutkeun sarat pelanggan khususna mesin khusus standar. Kami nyayogikeun mesin kami pikeun kecap-kecap sapertos USA, Spanyol, Jérman, Turki, Jepang, Australia, Singapura, Vietnam, Indonesia, Mesir, Libanon, Iran, India, Pakistan, Argentina, Brazil, Nigeria, Algeria, Tunis ... Kami ngekspor mesin kami 500-1000 set unggal taun sareng kami anu salawasna ningkatkeun mesin kami pikeun nyumponan sarat anu langkung luhur sareng langkung luhur ti konsumén urang

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk urang, kami netepkeun sistem kontrol kualitas anu ketat pikeun unggal prosés tina pamilihan bahan baku, bagian pamrosésan, bagian-bagian anu dipasang, unggal uji coba dugi ka bungkus pikeun ngahontal tingkat mumpuni 100%, tingkat kepuasan pelanggan 99%.

Kami ngarep pisan pikeun damel sareng sadaya pelanggan pikeun nyiptakeun kasuksésan sareng ngabagi rahasia sukses kami:

Produk kualitas luhur, jasa unggulan, harga lumrah, pangiriman tepat waktu

Ieu mangrupikeun senjata sihir pikeun sadaya palanggan énggal pikeun janten konsumén lami kami, sareng ogé ngudag anu terus-terusan.

Mangga kontak kami pikeun langkung seueur inpormasi upami anjeun peryogi.