Mesin Ngadamel Kantong Anjing Otomatis

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa ngadamel kantong sampah pikeun kotoran anjing

Fitur:
Aci mékanis 1.Unwind dikawasa ku bubuk bubuk magnét
2. Pareuman alat EPC
3. Unggal tuang bahan dikawasa ku motor inverter
4. Bahan luar dikontrol ku motor inverter
5. Panjang bahan dikawasa ku motor servo
6. Panas sealing na perforation dikawasa ku motor inverter
7. Dilengkepan ku alat pendingin hawa
8. Dilengkepan alat tilepan segitiga
9. Otomatis kertas tuang inti sareng labél nempel
10.PLC + layar toél kalayan operasi anu merenah, urang tiasa nyetél speed mesin, count méter sareng panjang kantong

Spésifikasi:
Modél GL350
Bahan Max rubak 240mm
Max kantong rubak 60mm
Panjang kantong Max 100-320mm
Max diameter diaméterna digulung 25mm (Tiasa disesuaikan)
Kandel bahan 10-20 um
Laju ngadamel kantong 220 pcs / mnt
Mesin kakuatan 3kw
Beurat 1200kg
Diménsi 5500mm × 1300mm × 1600mm

Sampel kantong:

212

Pedaran lengkep ngeunaan mesin

61531


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami