CLFQ1300 Surface Rolling Slitting Machine

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu cocog pikeun bahan sapertos kertas, pilem plastik, aluminium foil, non anyaman jsb.

Fitur:
1. Alat paranti nyalindung dikontrol ku bubuk bubuk magnét 5kg
2. Pareuman alat EPC
3.PLC ngitung diaméter bahan sacara otomatis pikeun ngahontal kontrol tegangan konstan otomatis, mesin eureun otomatis nalika panjang bahan atanapi diameter ngahontal kana nilai anu diatur
4.Motor motor inverter utama
5. Dilengkepan ku agul datar sareng agul sirkular
6.Dua aci udara mundur dikontrol ku dua bubuk kopling
7. motong blower

Spésifikasi:

Modél CLFQ1300
Max lebar bahan 1300mm
Diaméter Max tina ngaso 800mm
Max diaméterna mundur 600
Speed ​​Max 200m / mnt
Mnt lébar ngorondang 5mm
Kakuatan total 5KW
Beurat 3000KG
Diménsi 3500 × 3000 × 1450 mm
Tautan pidéo https://www.youtube.com/watch?v=5RyhgQVKKyU

Gambar conto:

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami