Mesin ngadamel kantong lawon

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu dipaké pikeun nyieun kantong lawon plastik.

Fitur:
1. Ngahalang sareng aci mékanis
2. Bahan dahar dikawasa ku motor servo
3. Sealing ku cutter panas, dikawasa ku motor inveter
4. kontrol komputer Mikro, cacah otomatis, alarming sareng ngeureunkeun
5.Lacak poto otomatis, nalika kaleungitan lacak, mesin eureun otomatis
6. Dilengkepan alat éliminasi listrik statis

Spésifikasi:

Modél

GYD600

Lebar kantong Max

550mm

Panjang kantong Max

1000mm

Bahan anu cocog

LDPE, HDPE

Kandelna kantong

10-100 um

Diaméterna angin

600mm

Kantong ngadamel kagancangan

120 pcs / mnt  

Kakuatan mesin

4kw

Voltaseu

220V / 50HZ

Beurat

700kg

Diménsi

3300mm × 1200mm × 1550mm

Tautan pidéo

https://www.youtube.com/watch?v=8sQAXK-qj8M

Sampel kantong lawon:

1 (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami