DFR380 Ganda Line Kaos Mesin Nyusunna

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu dianggo ngadamel kantong Kaos PE, kantong balanja, kantong supermarket

Fitur:
Motor 1.Feeding mastikeun bahan tuang lancar
2. Husus dirancang pikeun sealing panas sareng motong kantong kaos oblong. Dobel dobel sacara otomatis dina hiji lini produksi anu bakal ningkatkeun produksi sareng ngahémat kuli.
3.Desain lagu dobel, jalur produksi dobel, scanner poto dobel, motor servo dobel
4.Fotocell tiasa ngabasmi tanda warna tina bahan cetak kalayan akurat, nalika photocell gagal nyusud tanda warna mesin bakal lirén sacara otomatis.
Speed ​​kontrol motor 5.Inverter, operasi gampang, ngirangan konsumsi listrik.
6. Eureunan otomatis nalika béak pilem
7. Nalika kantong kaluaran ngahontal kana nomer setting, mesin punching bakal clamp tas tanpa eureun
8. Kantong sealing sareng kaluaran anu kuat janten cimata rapih

Spésifikasi:

Modél DFR380 * 2
Lebar kantong Max 330mm
Panjang kantong 360-600mm
Laju 200 * 2 pcs / mnt
Max diaméterna unwind 800mm
Kandel bahan 10-35 um
Kakuatan motor utama 1,5KW
Kakuatan total 10KW
Beurat 2300kg
Diménsi gembleng (L * W * H) 6000 * 1800 * 1900mm
Tautan pidéo https://www.youtube.com/watch?v=p2X2q_wKW78

Sampel kantong:

img (1)

062fe39d2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami