Mesin Pembuat Kantong Sampah Coreless Ganda

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa ngadamel kantong sampah anu teu coreless dina gulungan

Fitur:
1. Ngalangkungan dua kali, unggal poros mékanis ngahanca dikawasa ku bubuk bubuk magnét 5kg, ngamuat otomatis
2. Unggal tuang bahan dikawasa ku motor inverter
3. Bahan kimia dikaluarkeun ku motor inverter
4. Panjang bahan dikawasa ku motor servo
5. Panas sealing na perforation dikawasa ku motor inverter
6. Dilengkepan ku alat pendingin hawa
7.Ganda poros tipe puteran alat rewinding, robahan otomatis
8. Dua poros ngagulingkeun disetir ku dua motor inverter
9. layar toél + plc + kalayan operasi anu merenah, urang tiasa nyetél kagancangan mesin, jumlah méter sareng panjang kantong
Mesin 10.Whole gaduh 2 sét motor servo, 9 sét inverter motor, 2 sét léngkah motor sareng 2 sét PLC

Spésifikasi:

Modél

LJ500

Lebar kantong Max

120mm

Panjang kantong Max

200-1000mm

Bahan anu cocog

LDPE, HDPE sareng bahan daur ulang

Kandel bahan

10-50 um per lapisan

Lebar Max lega

240mm

Max diaméterna unwind

Φ800mm

Kantong ngadamel kagancangan

150 * 2 pcs / mnt  

Rewind tipe parobahan gulung

Otomatis

Ngaleungitkeun kuantitas kantong gulung

Maksimum 30 PCS

Rewind diaméterna gulung

150mm

Kakuatan mesin

20kw

Konsumsi hawa

5HP

Beurat

3000kg

Diménsi

6200mm × 2240mm × 1200mm

Sampel kantong sampah:

32adc29a1-300x300 5905ba4e1-300x300

Pedaran lengkep ngeunaan mesin:

xaing

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami