ngagambar pita mesin pembuatan kantong sampah

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa ngadamel kantong sampah tape gambar dina gulungan

Fitur:
1. Henteu mandiri, otomatis muka
Aci 2.Unwind dikawasa ku bubuk bubuk magnét
3. Dilengkepan ku alat EPC
4. Bahan dahar dikawasa ku motor inverter
5. Dilengkepan alat parobihan sungut
6. Dua puncher, hiji kanggo tuang tape draw, hiji deui pikeun liang ventilasi
7. Dahar gambar pita dikawasa ku motor inverter
8. Ngagambar sealing tape ku cutter panas anu dikawasa ku motor inverter
9. Panjang bahan dikawasa ku motor servo
10. Panas sealing na perforation ku cutter panas anu dikawasa ku inverter motor 1.1kw
11. Alat tilepan dua kali, masing-masing disetir ku motor
12. Bahan baku dikontrol ku motor inverter
13. Ganda poros tipe puteran alat rewinding, robahan gulung otomatis
Mesin 14. mesin sakabeh boga 2 sét servo motor, 7 sét inverter motor, 2 sét PLC

Spésifikasi:

Modél

FYCS800

Lebar kantong Max

700mm

Jangkungna kantong Max

650mm

Bahan anu cocog

LDPE, HDPE sareng bahan daur ulang

Kandel bahan

10-50 um per lapisan

Lebar Max lega

700mm

Max diaméterna unwind

Φ700mm

Max lebar roll final

220mm

Diaméter roll final

60mm

Kantong ngadamel kagancangan

100 pcs / mnt  

Rewind tipe parobahan gulung

Otomatis

Ngaleungitkeun kuantitas kantong gulung

Maksimum 30 PCS

Tarik lébar lébar

50mm, saatos ngéser, éta 25mm

Gambar diaméterna pita

600mm

Kakuatan mesin

20kw

Konsumsi hawa

5HP

Beurat

3000kg

Diménsi

10400mm × 1700mm × 1800mm

Sampel kantong sampah:

png_temp (1)png_temp (2)
Pedaran lengkep ngeunaan mesin

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami