DRQ600-1000 Mesin motong Sisi Sealing Panas

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu cocog pikeun ngadamel kantong sapertos kantong roti, tas kaos kaki, kantong anduk, kantong pena, tas kurir jsb

Fitur:
1. Ngalirénkeun mandiri sareng aci mékanis dikawasa ku bubuk bubuk magnét 5kg
Alat 2.EPC
3. Parangkat lipat
4. kontrol inverter motor utama
5. Bahan dahar dikawasa ku motor servo
6. mesin sakabeh kontrol komputer mikro
7. Alat éléktronik tina ngalebetkeun pilem bopp mutiara
8. Lebetkeun bentuk M handap
9. Bagian nyoco deui dikawasa ku motor inverter
10.Floating roller kontrol pneumatik

Spésifikasi:

Modél DRQ700
Max lebar bahan 1200mm
Lebar maksimal kantong réngsé 600mm
Panjangna Max kantong réngsé 1000mm
Speed ​​Max 250 pcs / mnt
Max diaméterna unwind 600mm
Kakuatan mesin 3,6KW
Beurat 900KG
Diménsi bersih 5000 × 1800 × 1700 mm

Sampel kantong

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami