Mesin Ngadamel Kantong Kembang

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu cocog pikeun panas sealing panas motong kantong bentuk khusus sapertos kantong kembang, kantong dasi, kantong buah jsb.

Fitur:
1. Sakabéh kontrol komputer mesin kalayan operasi layar toél anu merenah
2. Bahan dahar dikawasa ku motor step atanapi motor servo
3.Unwind aci mékanis, rem bubuk magnét
4. Pareuman alat EPC
5.Cutting type: Panas motong sealing panas
6. Dilengkepan alat éliminasi listrik statis

Spésifikasi:

Modél XH800
Lebar bahan Max 750mm
Panjang kantong Max 50-500mm
Speed ​​Max 140 pcs / mnt
Kakuatan 4KW
Voltaseu 1 Fase 220V
Diménsi 4000 * 1400 * 1800mm
Beurat 900KG

Sampel kembang kembang

img img


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami