Mesin ngadamel sarung tangan

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa ngahasilkeun sarung tangan plastik anu tiasa dianggo anu seueur dianggo di hotél, perawatan kaséhatan, kahirupan kulawarga, panyalindungan cet, salon kecantikan, damel kebon sareng damel anu jelas.

Fitur:
1.Touch Screen + kontrol PLC, Servo motor drive.
2. Ngalaksanakeun ganda, produksi garis ganda
3. kualitas luhur sarung tangan péso sealing, kontrol suhu otomatis sareng konstan
4. cacah otomatis, alarming jeung ngeureunkeun
5. Dilengkepan ku conveyor anu merenah pikeun ngumpulkeun sarung tangan
6. Dilengkepan ku hiji kapang pikeun sarung tangan, ukuran kapang tiasa disesuaikan, kapang tambahan peryogi biaya tambahan

Spésifikasi:

Modél FY400
Bahan PE
Kandel pilem 10-40um
Lebar sarung tangan 260-300mm
Panjang sarung tangan 200-350mm
Speed ​​Max tina Mesin 400 pcs / mnt
Kakuatan 5KW
Voltaseu 1 Fase 220V / 50HZ
Diménsi 3650 × 900 × 1560mm
Diménsi saatos bungkus kai 3280 × 1170 × 1790mm
Beurat Beurat bersih: 1030KG, beurat kotor: 1130KG
Tautan pidéo https://www.youtube.com/watch?v=uDMlZFvAlA8

Sampel sarung tangan:

img (1)

Gambar lengkep mesinna

1013102512


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami