GM1100-1900 Servo Control Mesin motong Lambaran Kacepetan Tinggi

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa motong kertas tina gulung kana lambaran.

Fitur:
1.Unwind rem pneumatik, ngabandingkeun sareng bubuk bubuk magnét, éta ngagaduhan umur langkung lami sareng langkung ngontrol presisi.
2.Shaftless loading hidrolik anu tiasa angkat roll beurat.
3. Dilengkepan alat anti-kurva pikeun nyegah kertas tina kéngingkeun kurva nalika motong.
4. Dilengkepan ku alat pra-mencét kertas supados gulung mencét ngalih sacara vertikal, mastikeun posisi anu leres tina nyoco kertas, sareng ngirangan fenomena kertas ngarayap
5. Dilengkepan péso motong luhur, handap sareng tukang, bagian motong ditutupan dina panutup kaamanan, nalika panutup aman kabuka, mesin bakal lirén sacara otomatis.
6. Dilengkepan sistem pangaturan otomatis tina ujung kertas sareng juru
Operasi 7.HMI anu merenah, anjeun tiasa input panjang motong sareng kuantitas
8. Dilengkepan alat éliminasi listrik statis
9. Dilengkepan alat ngirimkeun kertas pikeun ningkatkeun kestabilan kertas sareng ngahindarkeun kacondongan
10. Dilengkepan alignment kertas otomatis sareng alat koleksi
11. Dilengkepan peralatan cacah labél cacah otomatis pikeun ngawujudkeun lambaran ngeusian pungsi produk anu henteu cocog.
12. Sakabéh sistem nyetir nyaéta kontrol motor servo, presisi tinggi.

Alat opsional:
1. Alat EPC hidrolik dina bagian anu teu di tuang
2. Ngepaskeun nangtung pikeun ngéser ngagugulung rubak ageung kana gulung lébar sareng corétan runtah tepi ka dua sisi

Spésifikasi:

Modél GM1100 / 1400/1700/1900
Jenis motong Péso luhur diteukteuk balesan sareng péso handap dibereskeun
Kandel kertas 60-550GSM
Max diaméterna roll 1500mm (GM1100)1800mm (GM1400 / 1700/1900)
Lebar ngagugulung Max 1100/1400/1700 / 1900mm
Panjang motong 450-1450mm (GM1100)450-1600mm (GM1400 / 1700/1900)
Format motong 2 lambar
Motong katepatan Panjang motong≤1000mm: ± 0,5mmmotong panjang > 1000mm: ± 0,1%
Kecepatan motong maks 350 motong / mnt
Kecepatan méteran motong Max 350m / mnt
Max kertas luhur jangkungna 1300mm (GM1100)1500mm (GM1400 / 1700/1900))
Paménta hawa 0.8Mpa
Beurat 11000/13000/15000 / 17000kg
Tautan pidéo https://www.youtube.com/watch?v=HsBGVsqJa2g

Sampel lambar kertas:

img (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami