GSFQ1300A Otomatis Kacepetan Mesin Geser

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu pikeun slitting roll lebar badag kana roll lébar leutik, cocog pikeun bahan pilem plastik sapertos Bopp, pvc, pe, piaraan, cpp, nilon sareng kertas, non anyaman, anyaman PP.

Fitur:
1.Unwind dikawasa ku marake pneumatik
2. kerucut Unwind tiasa dianggo kalayan duanana 3 inci sareng 6 inci
3. Dua poros rewinding nyaéta poros gesekan pneumatik anu ngagaduhan akurasi slitting pangsaéna.
4. kontrol motor servo motor utama
5. Dua batang poros dikawasa ku motor servo
6. Ngahurungkeun servo motor control alat ultrasonik EPC
7. Sakabeh mesin dilengkepan PLC, tegangan sacara otomatis dikontrol
8. Éta dilengkepan agul datar pikeun pilem plastik atanapi sabeulah rotary pikeun kertas, non anyaman.
9. Éta ngagaduhan alat parangkat laser pikeun milarian posisi inti kertas
10. Éta dipasang ku sikat statis pikeun miceun listrik statik jauh nalika slitting gancang.
11. Éta dipasang ku blower pikeun niup sampah jauh.

Spésifikasi:

Modél GSFQ1300A
Lebar 1300mm
Diaméterna angin 800mm
Diaméterna mundur 600mm
Diaméter inti kertas 76mm atanapi 152mm
Laju ngorondang 400m / mnt
Lebar ngageleser 30-1300mm
Ngalereskeun presisi 0,5mm
Kakuatan 15KW
Beurat 3800KG
Diménsi 4200 * 2800 * 1800mm

Gambar conto:

1013102512


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami