Kacepetan otomatis Mesin Topéng Nganggo disposable

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu dipaké pikeun nyieun masker raray non anyaman anu tiasa dianggo dina kahirupan sadidinten, rumah sakit, réstoran.

Fitur:
1. mesin ieu tiasa ngadamel masker sareng bahan non anyaman, ketebalan topeng tiasa diatur, panjang band irung tiasa diatur
2. Sakabeh mesin nyaéta kontrol PLC kalayan layar toél anu stabil sareng merenah, urang tiasa nyetél kaluaran, ngareuwas sareng eureun otomatis.
3. Mesin cetakan ku las ultrasonik kalayan kinerja anu sampurna sareng kaluaran gancang
4. kontrol motor servo pinuh ngajadikeun mesin ngajalankeun stabil
5. Pinuh otomatis ku bahan dahar, irung bar ngalebetkeun, motong topéng sareng las loop ceuli

Spésifikasi:

Laju 120 pcs / mnt
Kakuatan 10kw (220V 60HZ 1 fase)
Diménsi 4,5 * 3 * 1.8m
Beurat 1000kg
Ukuran topéng 17.5 * 9.5cm
Ukuran bahan dahar Lebar 175mm
Tautan pidéo https://www.youtube.com/watch?v=8Vn2CrcvNNI

Sampel topeng raray:

1
Gambar lengkep mesinna

1 (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami