Mesin Sealing Pusat Kacepetan HZ300

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu dipaké pikeun sealing piaraan, pvc lable dina botol nginum.

Fitur:
1. Rem bubuk bubuk
2. aci kapal udara
3. Sakabéh mesin PLC kontrol sareng layar toél
4. Pareuman EPC
5. Alat éksternal udara anu tiasa ngadamel liang leutik dina pilem, nalika pilem ngaleutikan, hawa bakal kaluar ngalangkungan liang.
6. sistem gluing Pump, éta dikawasa ku PLC, éta bakal tetep speed sami sareng mesin.
7. Alat stroboskop anu tiasa mariksa kaayaan gluing
8. Kontrol inverter motor utama
9.Méter counter sareng statis ngaleungitkeun ari

Spésifikasi:

Modél HZ300
Bahan-bahanna PVC, pepet
Kandel pilem 20-80 um
Lebar teu kabeurangan 60-600mm
Max. Henteu diaméterna diaméterna Φ450mm
Lebar ngagulung 15mm-260mm
Max. Diaméterna mérek Φ700mm
Speed ​​Max tina Mesin 300m / mnt
Kakuatan 3 Fase 380V / 50HZ
Kakuatan Suplai 5KW
Diménsi 3230 * 1310 * 1550mm
Beurat sakabeh Mesin 1000Kg

Sampel Label:

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami