Mesin motong LH500 Kertas Inti

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa motong inti kertas sareng 3 inci atanapi 6 inci, anjeun tiasa nyetél lebar akhir inti kertas, maka éta bakal motong inti kertas sacara otomatis. Anggo sabeulah Rotary pikeun motong inti kertas, posisi agul tiasa disaluyukeun sacara bébas . Motong nyaéta kontrol pneumatik anu merenah. Sakabeh mesin kalayan diménsi leutik pikeun ngahémat rohangan.

Fitur:
1. Sacara manual nempatkeun inti kertas dina poros motong, inti kertas tiasa 3 inci, 6 inci atanapi ngarobih
2. Dilengkepan ku agul sirkular pikeun motong inti kertas sacara tepat sareng ujungna rata
3. Posisi agul sirkular disaluyukeun sacara bébas sareng sacara manual
4. lebar motong tina inti kertas tiasa diatur
Prosés motong inti 5.Paper nyaéta kontrol pneumatik
6. Saatos motong, mesin bakal nyorong inti kertas réngsé tina motong aci sacara otomatis
7. Mesin dirancang dina diménsi leutik pikeun nutupan rohangan alit, gampang dipasang sareng dioperasikeun, hiji padamel tiasa ngoperasikeun mesin pikeun ngahémat kuli

Spésifikasi:

Laju motong 100 waktos / mnt
Diaméter inti kertas 3 inci atanapi 6 inci atanapi khusus
Lebar bahan 10-500mm
Péso ngéser 5 atanapi langkung
Tegangan kakuatan 380V
Kakuatan total 3KW
Beurat 230KG
Tautan pidéo https://www.youtube.com/watch?v=NLmLcBFB2oQ

Sampel inti kertas:

img (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami