LM1300 Mesin Laminasi Ekstrusi

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:

Mesin ieu tiasa ékstrusi LDPE, PP, EVA, EAA ... jsb bahan kelas laminasi, Dipaké pikeun pilem (BOPP, BOPET, CPP, CPE ... jsb), Kertas, Aluminium Foil, Non-anyaman ... Dll salaku basa bahan pikeun compounding lamination.Widely dipaké dina bungkusan kertas, bungkusan plastik, bungkus non anyaman, bungkusan industri sareng bungkusan sanésna.

Kombinasi mesin:

Bagian 1.Feeding
2.Corona Perawat
3. Ékstrusi sareng bagian anu nyusun
4. Ékstrusi
5. Bagéan dahar kadua
6. Bagian ngébréhkeun
7. Unit Kontrol

Fitur:

1. Ekstrusi: LDPE maksimal 200 kg / jam (résin suhu 300-320 ° c)
PPEVA maksimum 180-200kg / jam (ékstrusi akurat ku sababaraha résin, kaayaan prosés);
2. Dilengkepan alat saklar gancang sareng konektor
3. T maot sirah kakuatan 22kw, total 5 daérah kontrol pemanasan
4. Dilengkepan kendaraan udara anu diekstrusi nyaéta nyetir listrik
5. Kadali suhu otomatis
6. Gandakan dua kali ku aci hawa, beban otomatis
7. Unwind servo control alat EPC
8. Struktur rewind tipe rolling permukaan
9. Pneumatik motong motong cutter
10. Sakabéh mesin PLC kontrol sareng layar toél, kontrol otomatis tegangan.

Spésifikasi:

Modél LM1300
Résin palapis LDPE 、 PP 、 EVA 、 EAA jsb.
Bahan dasar Kertas, plastik, non anyaman, anyaman karung, aluminium
Laju 150m / mnt
Bahan lébar 1300mm
Kandel bahan 10-500um
Kisaran tegangan 10-150kg
Max ékstrusi LDPE 200 kg / jam
PP EVA kg / 180-200 jam
Max ngahanca sareng mundur diaméterna 1000mm
Beurat 17000kg
Diménsi 11000 * 7100 * 3600mm

Sampel ékstrusi:

11 (3) 11 (1) 11 (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk