Kontrol suhu motong panas nalika ngadamel kantong

Dina prosés ngadamel kantong, sakapeung kantong panyegelan henteu saé saéna. Produk anu dihasilkeun ku cara ieu henteu kualifikasi. Naon anu nyababkeun fenomena ieu? Urang kedah merhatoskeun suhu cutter panas

Éta impor pikeun ngendalikeun suhu cutter nalika ngadamel kantong, upami suhu henteu cocog, kantong réngsé moal mumpuni.

Mimiti, pastikeun naon matéri anu kami anggo. Bahan anu sami kandelna benten benten benten benten panjangna, peryogi suhu anu benten. Nguji sababaraha kantong dina mimiti mesin ngajalankeun pikeun milari suhu anu pas

Kadua, bahan anu béda peryogi suhu anu bénten.

Suhu motong mutuskeun kualitas kantong, upami suhu teuing, bahan bakal lebur, ujungna henteu rata sareng bahan bakal napel, maka éta bakal janten kantong runtah, upami suhu handap teuing, éta henteu tiasa motong kantong lengkep, sareng éta bakal nginféksi kantong salajengna.

Ogé, nalika kagancangan mesin badé langkung gancang, suhu ogé kedah naék, nalika laju turun, suhu ogé kedah turun sasuai

Urang kedah ngabersihkeun cutter panas sering saatos mesin pareum, saatos ngajalankeun kanggo sababaraha waktos, éta bakal ngagaduhan lebu dina cutter, upami urang henteu ngabersihkeun éta, debu tiasa mindahkeun kana kantong.

Ogé, urang kedah parios status cutter, saatos cutter panas ngajalankeun sababaraha lami, urang kedah ngagentos ku anu énggal, saatos cutter anggo sababaraha waktos, éta bakal henteu seukeut.

Janten upami urang tiasa ngendalikeun suhu motong pemanasan leres nalika ngadamel kantong, éta tiasa ningkatkeun kapasitas produksi, ngirangan limbah kantong, janten urang tiasa ngirangan biaya.


Pos waktos: Okt-15-2020