Nalika ngagunakeun mesin slitting pikeun produksi, prosés slitting kedah diperhatoskeun sareng henteu kedah dianggap enteng.

Nalika ngagunakeun mesin slitting pikeun produksi, prosés slitting kedah diperhatoskeun sareng henteu kedah dianggap enteng. Ku alatan éta, tulisan ieu bakal ngagabungkeun pilem komposit BOPP / LDPE komposit anu diekstrusi, masalah kualitas anu lumangsung dina prosés produksi slitting sareng masalah anu aya hubunganana sareng mesin slitting pikeun dianalisis.

1. Kontrol laju motong
Nalika ngalebetkeun produksi normal, laju mesin slitting kedah leres-leres nuturkeun sarat prosés. Teuing luhur ogé bakal mangaruhan kualitas motong. Ku alatan éta, ku ngadalikeun kagancangan slitting, kualitas anu diperyogikeun pikeun slitting tiasa didapet. Kusabab, dina produksi, sababaraha operator sacara artifisial ningkatkeun kagancangan motong supados ningkatkeun kaluaran sareng ningkatkeun manpaat ékonomi. Ieu bakal ngajantenkeun pilem rawan corétan bujur sareng masalah kualitas pamisah-lapisan dina operasi gancang-gancang.

2. Pilih prosés slitting anu saluyu sareng alat sareng kinerja pilem
Dina produksi normal, perlu nyoko kana téknologi slitting anu cocog pikeun produksi numutkeun kinerja pakakas, sipat intrinsik pilem, sareng jinis anu béda sareng spésifikasi pilem. Kusabab parameter prosés, metode idéntifikasi, sareng nilai tina sababaraha pilem slit benten, prosésna kedah disaluyukeun kalayan ati-ati pikeun tiap produk.

3. Nengetan pilihan workstations anu leres
Dina produksi, frékuénsi panggunaan unggal stasiun slitter mah béda, janten tingkat maké ogé béda. Ku alatan éta, bakal aya bédana tangtu kinerja. Salaku conto, aya langkung saeutik garis nangtung pikeun ngéser produk dina kaayaan anu langkung saé. Sabalikna, aya langkung belang bujur. Ku alatan éta, unggal operator kedah merhatoskeun pilihan anu leres tina workstation, masihan pinuh pikeun kaayaan peralatan anu hadé, nangkep panggunaan di tempat, teras-terasan nyimpulkeun pangalaman, sareng milarian panggunaan ciri anu paling saé pikeun alat-alatna.

4. Mastikeun kabersihan pilem
Salaku tambahan, kedah dicatet yén nalika prosés slitting, unggal gulung pilem dibuka deui teras mundur, anu nyiptakeun kaayaan lebetna objék asing. Kusabab produk pilem éta utamina dianggo pikeun bungkus tuangeun sareng ubar, Ku alatan éta, sarat kabersihan ketat pisan, janten perlu mastikeun yén unggal gulungan pilem bersih.


Pos waktos: Okt-15-2020