Mesin motong QD350

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa motong label ngaleutikan saatos sealing tengah pikeun botol nginum

Fitur:
Kontrol komputer 1. mesin sakabeh
2.Step motor ngalereskeun panjangna
3. kontrol inverter motor utama
4. Dilengkepan alat EPC pikeun nyegah bahan bergerak kénca atanapi katuhu nalika ngajalankeun.
5. Éta sacara otomatis tiasa ngitung panjang motong sareng peringatan nalika dugi ka panjang anu parantos ditangtukeun.
6. Dilengkepan éséktip Statis pikeun nyabut listrik statik nalika ngajalankeun
7. Éta tiasa nambihan fungsi sapertos perforasi horisontal, perforasi nangtung, cutter sareng kiyeu, conveyor, aci udara sareng rem bubuk magnét

Spésifikasi:

Max sealing lébar 280mm
Min sealing lébar 15mm
Max diaméterna unwind 600mm
Max diaméterna mundur 700mm
Precision pikeun ujung ngaluyukeun ± 0,1mm
Kecepatan panyegelan maks 300m / mnt
Kakuatan 5KW
Beurat 1000KG
Diménsi 3230 * 1310 * 1550mm
Pidéo https://www.youtube.com/watch?v=zSOlasPJ8Ro

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami