Mesin Slitting SLD1300

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu pikeun slitting roll lebar badag kana roll lébar leutik, cocog pikeun bahan pilem plastik sapertos Bopp, pvc, pe, piaraan, cpp, nilon sareng kertas, non anyaman, anyaman PP.

Fitur:
Aci hawa 1.Unwind dikawasa ku bubuk bubuk magnét
2. Dua poros hawa mundur dikawasa ku dua kopling rem
Mesin 3.Whole nyaéta kadali PLC, bersantai sareng mundurkeun tegangan sacara otomatis dikontrol
4. Pareuman alat EPC pikeun nyegah bahan bergerak kénca atanapi katuhu
5.Main utama nyaéta motor inverter
6. Éta dilengkepan agul datar pikeun slitting pilem plastik, sabeulah Rotary pikeun slitting kertas, non anyaman.
7. Mesin dipasang sareng blower pikeun niup sampah jauh.
8. Rindhing mencét roller nyieun rewinding roll langkung rata sareng rapih.

Spésifikasi:

Modél SLD1300
Lebar 1300mm
Diaméterna angin 800mm (Tiasa ngadamel ka 1200mm)
Diaméterna mundur 600mm
Diaméter inti kertas 76mm
Laju ngorondang 200m / mnt
Lebar ngageleser 30-1300mm
Ngalereskeun presisi 0,5mm
Kakuatan 5KW
Beurat 1500KG
Diménsi 1520 * 2580 * 1450mm

Gambar conto:

img


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami