WF1600 Non anyaman mesin slitting

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur:
Aci hawa 1.Unwind dikawasa ku bubuk bubuk magnét
2. Dua poros hawa mundur dikawasa ku dua kopling rem
3. Pareuman alat EPC pikeun nyegah bahan bergerak kénca atanapi katuhu
4.Main utama nyaéta motor inverter
5. Éta dilengkepan agul datar atanapi agul rotary
6. mesin dipasang ku blower pikeun niup ujung sampah jauh.
7.Rindhing mencét roller ngadamel rewinding roll langkung rata sareng rapih.

Spésifikasi:

Modél WF1600
Lebar 1600mm
Diaméterna angin 1200mm
Diaméterna mundur 800mm
Diaméter inti kertas 76mm
Laju ngorondang 150m / mnt
Lebar ngageleser 30-1600mm
Ngalereskeun presisi 0,5mm
Kakuatan 5KW
Beurat 1200KG
Diménsi 2550 * 2800 * 1300mm

Gambar conto:

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami