XT350 Mesin Nyiptakeun Sapatu

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa ngadamel tutup sapatu non anyaman sareng plastik anu seueur dianggo di bumi, hotél, rumah sakit, toko kecantikan jsb.

Fitur:
1. sakabeh mesin nyaéta kontrol komputer ku layar toél anu stabil sareng merenah, urang tiasa nyetél kaluaran, pikasieuneun sareng otomatis eureun.
2. Unwind aci mékanis, dikawasa ku bubuk bubuk magnét
3. Unwind alat EPC 
4. motor motor inverter utama
5. Karét gelang infeed sareng sealing ku ultrasonik 
6. Alat tilepan segitiga
7. Tutup sapatu sealing sareng motong ku ultrasonik

Spésifikasi:

Laju 180 pcs / mnt
Bahan Henteu dianyam
Lebar bahan 350mm
Diaméterna matérial 600mm
Ukuran panutup sapatu akhir 420 * 160mm
Kakuatan 5kw
Voltaseu 220V
Diménsi 1700 * 1800 * 1500mm
Beurat 650kg

Sampel Sampul Sapatu:
xiangxiang1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami