Mesin Pembuatan Cap YM480 Pancuran

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa ngadamel tutup pancuran non anyaman atanapi palastik anu seueur dianggo di bumi, hotél, rumah sakit, toko kecantikan jsb.

Fitur:
1. sakabeh mesin nyaéta kontrol komputer ku layar toél anu stabil sareng merenah, urang tiasa nyetél kaluaran, pikasieuneun sareng otomatis eureun.
2. Unwind aci mékanis, dikawasa ku bubuk bubuk magnét
3. Unwind alat EPC 
4. motor motor inverter utama
5. las ultrasonik dipaké pikeun ngalereskeun kadua tungtung lawon anu henteu dianyam sareng pita elastis
6. Kombinasi las ultrasonik sareng pemanasan listrik ngajantenkeun produk langkung raoseun sareng mantep

Spésifikasi:

Laju 210 pcs / mnt
Bahan Non anyaman atanapi PE
Lebar bahan 480mm
Diaméterna matérial 600mm
Kakuatan 5kw
Voltaseu 220V
Diménsi 3900 * 820 * 1550mm
Beurat 850kg

Sampel cap pancuran:

xiang1

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami