Mesin Pencetak Flexo YTG600-1300

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu tiasa nyetak pilem plastik sapertos bopp, piaraan, pe, pvc, cpp, nilon, kertas, non anyaman, pp anyaman, aluminium foil.

Fitur:
1. operasi gampang, ngamimitian fléksibel, warna akurat ngadaptar.
2. Silinder percetakan pneumatik angkat sareng langkung handap, éta bakal ngagaur tinta percetakan sacara otomatis saatos diangkat
3. Kontrol tegangan otomatis
4. Alat kontrol Evo Servo
5. Tinta percetakan disebarkeun ku silinder anilox keramik kalayan warna mangsi komo.
6. Alat rohangan dokter
7. Éta dilengkepan 2 sét alat, niupan sareng manaskeun, sareng pemanasan anu diadopsi sistem kontrol suhu konstanta sareng kontrol anu misah
8. Éta dilengkepan kotak hawa tiis anu sacara efektif tiasa nyegah adhesi tinta saatos nyetak.
9. 360 ° alat ngadaptar bujur kontinyu sareng tiasa diatur.
10. Kontrol frékuénsi speed motor nyaluyukeun kana kecepatan percetakan anu béda.
11. Nalika nyetak pelat murag, motor tinta lirén sacara otomatis, nalika angkat, motor tinta mimiti otomatis.
12. Méter counter tiasa nyetél panjang percetakan numutkeun sarat, mesin otomatis lirén nalika dugi ka nilai set atanapi bahanna dipotong.

Spésifikasi:

Modél YTG6800 YTG61000
 Lebar bahan Max   800 mm 1000mm
 Lebar percetakan maksimal 760 mm 960mm
Panjang percetakan 200-1000mm 200-1000mm
Warna percetakan 6 warna 6 warna
Max diaméterna bersantai sareng mundur 800 mm 800 mm
Max Laju 120m / mnt 120m / mnt
Kandel piring (Kalebet Kertu Lem Dua Sisi) 2,38 mm (Atanapi anjeun milih)  2,38 mm (Atanapi anjeun milih)
Total Kakuatan 48 kw 54KW
Beurat 7000kg 7500KG
Diménsi 6000 × 2300 × 2800 mm 6000 × 2500 × 2800 mm
Motor utama 5.5KW 5.5KW

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami