ZF350 Puseur Sealing Mesin

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:
Mesin ieu dipaké pikeun ngalakukeun sealing tengah dina piaraan, pvc lable pikeun botol nginum. 

Fitur:
1. Henteu gumantung kadali bubuk bubuk magnét dikaluarkeun, alat-alat EPC
2. Dilengkepan aci mékanis sareng aci hawa nyaéta opsional
3. Sistem gluing gumping, jumlah gluing disaluyukeun sacara manual
4. kontrol inverter motor utama
5. poros mékanis angin sareng aci hawa nyaéta opsional

Spésifikasi:

Laju 80m / mnt
Lebar bahan Max 650mm
Max ngagugulung sareng mundur diaméterna 600mm
Tipe sealing Ngempelkeun
Motor utama Motor inverter 2.2KW
Konverter inverter 2.2KW
Total Kakuatan 3KW
Beurat 300KG
Diménsi 3350 * 1250 * 1200mm
Tautan pidéo https://www.youtube.com/watch?v=_-tERXeqtH0

Sampel labél:

1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami