ZUA400-600 Mesin Sisi Sealing Kantong Nyiapkeun

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Aplikasi:

Mesin ieu cocog pikeun ngadamel 3 kantong sealing samping kalayan bahan plastik-plastik, plastik-kertas, kertas-kertas dilaminasi.

Fitur:

1. Sakabéh mesin PLC kontrol ku layar toél anu merenah pikeun operasi

2. Unwind kontrol tegangan konstan, alat EPC

3. Tilu sistem servo motor nyered sistem pangendalian

4. Kontrol motor inverter sealing ka luhur

5. PID pikeun panyegelan suhu bar sealing, kontrol otomatis, diatur ku antar-mesin manusa.

6. Alat pneumatik otomatis punching, motong motong sareng rewinding otomatis, émulator statis

7. Pangaturan suhu: 0-300 ℃

8. Jumlah sareng angkatan akumulasi sacara otomatis, prétét sayogi.

9. Métode operasi nyaéta ku cara ngadalikeun fiksasi panjang atanapi pelacak photocell.

10. Punching tiasa disetél salaku kontinyu, interval atanapi stop, waktos punching tiasa tos diatur.

11. Bahan pakan dahar: 1-6 kali sayogi

12. fungsi conveying batch aya, jumlah angkatan tiasa tos disetél.

 

zhu (3)

zhu (5)

Spésifikasi:

Modél ZUA400 ZUA500 ZUA600
Lebar bahan Max 850mm 1050mm 1250mm
Max diaméterna roll 600mm 600mm 600mm
Kantong ngadamel kagancangan 160 buah / mnt 160 buah / mnt 160 buah / mnt
Speed ​​linier Max 40m / mnt 40m / mnt 40m / mnt
Kakuatan total 35KW 40KW 45KW
Beurat 4000KG 4500KG 5000KG
Diménsi 9000 * 1800 * 1870mm 9000 * 1900 * 1870mm 9000 * 2700 * 1870mm

Kantong Sampel:

zhu (7) zhu (8)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami